Naudanliha Bourguignon

12 elokuu 2020 | Blogini luokka | Best’s Wines | Best’s Wines

Beef Bourguignon on klassinen punaviininen naudanlihamuhennos, joka on peräisin gastronomisesta Burgundin kaupungista Ranskassa. Meidän tulkintamme tästä kulinaristisesta herkusta on yksinkertaisesti herkullinen ja joukkueen suosikki täällä Best’sissä. Nauti lasillinen Best’s-viiniä ja nauti täydellisestä illalliskokemuksesta!

Ainesosat

2 ½ rkl oliiviöljyä
1.5 kg naudanlihapihvi, leikattu, leikattu 5 cm:n paloiksi
1iso ruskea sipuli, hienonnettu
200 gpekonia, puolitettu pituussuunnassa, leikattu 1 cm:n suikaleiksi
2 valkosipulinkynttä, hienonnettu

1 kuppi punaviiniä
½kupillista naudanlihalientä
1 rkltomaattipyreetä
10 pientä eskaloottia, kuorittu
400 g nappeja
Vihreät pavut japerunamuusia tarjoiluun.

Menetelmä

    Kuumenna 2

  1. ruokalusikallista öljyä suuressa, raskaassa padassa keskilämmöllä. Kypsennä naudanlihaa erissä 5-6 minuuttia tai kunnes se on ruskistunut. Siirrä kulhoon ja
  2. vähennä

  3. lämpöä keskilämpöön
  4. .
  5. Kuumenna loput öljystä astiassa. Lisää ruskea sipuli ja pekoni. Kypsennä sekoittaen 6 minuuttia tai kunnes sipuli on pehmennyt. Lisää valkosipuli. Kypsennä 1 minuutti.
  6. Palauta naudanliha ja mehut pannulle. Lisää viini. Kiehauta. Lisää liemi, tomaattipyree ja eschalot. Kiehauta edelleen. Vähennä lämpöä. Hauduta peitettynä 1 tunti ja 15 minuuttia. Lisää sienet. Keitä peitettynä 30 minuuttia tai kunnes liha ja sipulit ovat pehmeitä. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile vihreiden papujen ja perunamuusin kanssa.

Kuvalähde: Kuvat: M: Taste.com.au