Best’s on nimetty yhdessä Best of the Best: Langton’s VII -luokituksen kanssa.

11. syyskuuta 2018 | Hamish Thomson

bests-langtons-classification

Arvostettu huutokauppatalo Langton’s julkaisee joka neljäs vuosi uuden Australian viinien luokituksen, jossa nostetaan esiin parhaiten menestyvät, kerätyimmät ja arvostetuimmat viinit, jotka perustuvat viinien maineeseen ja menestykseen huutokaupoissa. Kuten Langton’s toteaa: “Vaikka Australiassa tuotetaan vuosittain yli 10 000 viiniä, Langton’s-luokituksen luokituksen saavuttaneita viinejä on suhteellisen vähän. Se on arvostetuin tunnustus, jonka australialainen viini voi saada, koska se on panostettu laatuun, kysynnän pysyvyyteen ja keräilijöiden emotionaaliseen reaktioon.”

Best’s on aina ollut näkyvästi esillä, ja Thomson Family Shiraz ja Bin No. O Shiraz ovat molemmat olleet mukana vuodesta 2005 lähtien.

Vain harvoin uusia viinejä sisällytetään “poikkeuksellisen luokituksen” eliittiin. Se on parhaista parhaita. Olemme siis innoissamme voidessamme ilmoittaa, että syyskuun alussa julkistetussa VII luokittelussa Thomson Family Shiraz -viinimme on nostettu “Exceptional”-luokkaan. Kyseessä ovat markkinoiden halutuimmat ja arvostetuimmat ensimmäisen kasvun tyyppiset australialaiset viinit, ja 22:n listalla on tunnettuja australialaisia viinejä, kuten Penfolds Grange, Henschke Hill of Grace, Seppeltsfield 100 Year old Para, Moss Wood Cabernet, Mount Mary Quintet ja Wendouree Shiraz. Olemme ainoa viktoriaaninen Shiraz, joka kuuluu tähän eliittiluokkaan. Myös Bin 0 pärjäsi hyvin, ja se nostettiin “Outstanding”-luokkaan.

Luokituksessa on joitakin maailmanlaajuisesti tunnettuja eliittiviinejä, ja pienenä perheviinitilana olemme uskomattoman ylpeitä siitä, että Thomson Family Shiraz ja Bin No. O Shiraz seisovat näiden muiden australialaisten suuruuksien rinnalla. Emme ole koskaan olleet perhe, joka huutaa kunnianosoituksista tai jahtaa tunnustusta käsityöllemme, mutta kyyneleet silmissä, ujo hymy ja säteilevä hehku uutisen kuullessamme riittivät osoittamaan, miten paljon tämä merkitsee. Viv Thomson totesi, että “nämä Bestin viinit todella kertovat paikastamme, viinitarhoistamme ja perheestämme. On uskomattoman nöyryyttävää, että meitä pidetään parhaiden Australian tarjoamien viinien joukossa.” Kun meillä on parhaat työntekijät ja annamme heille vapauden (vaikkakin hänen valvovan silmänsä alla), voimme jatkossakin tuottaa todella poikkeuksellisia viinejä.