Parhaat ravintolat Queenscliffin ympäristössä

23 tammikuu 2020 | Ruokapaikat ja juomat | Best’s Wines | Best’s Wines

Queenscliff Bellarinen niemimaalla on suorastaan henkeäsalpaava. Suosittu päiväretki Melbournesta, jossa on museo tutkittavana, upeat näkymät Port Phillip Bayn yli ja huippuluokan paikkoja pysähtyä, rentoutua ja virkistäytyä. Olemme koonneet listan Queenscliffin ja Bellarine Peninsulan parhaista ravintoloista, joihin voit tutustua matkallasi. Olipa matkakohteesi Point Lonsdale, Barwon Heads tai Drysdale, tässä ovat paikalliset ruokavinkkimme, joista voit nauttia.

Queenscliffin ravintolat

Tämä pieni merenrantakaupunki, joka on kuuluisa merenrantanäkymistä, on ajomatkan arvoinen. Kun nälkä yllättää, tässä on muutama upea ravintola ja viinibaari, jotka kannattaa lisätä listallesi tutkittavaksi.

Shelter Shed Eatery & Bar

Paikallisten alueiden viinit hallitsevat tämän rennon ruokapaikan viinilistaa. Shelter Shed Eatery & Bar issa on hyvä valikoima Best’s Wines -viinejä laseittain Murray Valleyn porsaankyljysten tai valkoviinissä höyrytettyjen simpukoiden seuraksi . Perjantai-iltana on dumpling-ilta – mutta varaa pöytä.

Queenscliff Farm Foods

Poikkea tässä erinomaisessa lihakaupassa, herkkukaupassa ja proviisoriliikkeessä ostamassa kypsytettyä vapaiden eläinten ja ruoholla ruokitun lihan sekä paikallisia viinejä (mukaan lukien Best’s). Tarjolla on ilmaisia parituksia paikallisten kuivatuotteiden kanssa sekä laaja valikoima pehmeitä ja kiinteitä juustoja ja maistelulautasia. Täydellinen kevyelle lounaalle tai piknikin ainesten keräämiseen.

360Q

Jos etsit upeita näkymiä, Queenscliffin sataman rannalla sijaitsevassa 360Q: ssa on kaksi vaihtoehtoa. Alakerrassa on rennot ruokailumahdollisuudet aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle, ja yläkerrassa on juhlatila, josta on henkeäsalpaavat näkymät. Se on tunnettu tuoreista merenelävistä, kokeile kalmareita – ne ovat legendaarisia paikallisten keskuudessa. Varoitan, että kesäaikaan joudut usein varaamaan pöydän etukäteen, joten varaa aika etukäteen välttyäksesi pettymyksiltä.

Kuvalähde: Kuvat: Mikael Mäkelä, Mikael Mäkelä, J: 360Q

Suosikkiviinibaarimme Point Lonsdalessa

Aivan Queenscliffistä kulman takana, Bellarinen niemimaan kaakkoiskärjessä, sijaitsee kaunis Point Lonsdalen kaupunki, jossa on ikoninen Point Lonsdalen majakka, joka rakennettiin vuonna 1902 ja josta on näkymät Port Philipin lahdelle. Yksi paikka on listamme kärjessä, kun olemme tässä kaupunginosassa, ja se on myös suuri paikallisten tuottajien tukija.

Noble Rot

Tämä erikoistunut viinikauppa myy yli 250 paikallista ja tuontiviiniä sekä mukaan otettavaksi että omiin tiloihin sekä laseittain viiniä, joiden lisukkeena on herkullinen ja jatkuvasti vaihtuva menu, joka sisältää paikallisista tuotteista valmistettuja kausittaisia ruokia. Se on täydellinen paikka tankata voimia pitkän päivän kävelyn jälkeen Headlandissa. Käy ehdottomasti Noble Rotissa! Laita se listallesi ja muista kertoa meille, mitä olit juomassa.

Ruoka- ja viinipaikat kohteessa Barwon Heads

Barwon Heads on suosittu kesäkuukausina, ja sen viehättävä kylämäinen tunnelma tekee siitä vilkkaan paikan niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Muutamat paikalliset laitokset ovat meidän ruokapaikkojamme ja viinipaikkojamme.

The Headsissä

On vaikea olla huomaamatta ikonistaAt the Heads-ravintolaa, joka sijaitsee laiturilla, josta on vertaansa vailla olevat näkymät merelle. Perjantai- ja sunnuntai-iltapäivisin on elävää musiikkia, ja koko päivän tarjolla on ruokalista, joka sopii vaativimmallekin makuhermolle.

Barwon Heads Wine Store

Tässä erikoisliikkeessä on yksi alueen parhaista viini-, olut-, siideri- ja väkevien alkoholijuomien valikoimista, ja se keskittyy vahvasti paikallisiin tuottajiin. Tutustu Barwon Heads Wine Storeen jo tänään ja pidä heidät mielessä juhliesi tarpeisiin – he voivat järjestää minkä tahansa paikallisen tapahtuman, olipa se pieni tai suuri.

At the Heads

Ikoninen ruokailu Drysdalessa

Merne at Lighthouse

Pakollinen vierailukohde, kun olet tässä kaupunginosassa. Merne at Lighthouse tarjoaa panoraamanäkymät upeaan maisemaan, jossa on maatiloja, meijereitä, hedelmätarhoja ja vihannesten viljelijöitä. Se on suosittu häiden ja juhlien pitopaikka, ja siellä on suussa sulava ruokalista, joka pursuaa herkkuja. Me pidämme laiduntamiskurssista, jossa kokit voivat valita parhaat alueelliset tuotteet. Ei ihme, että tämä upea ravintola siivosi ruokansa ja palvelunsa viimeaikaisissa vuoden 2019 Golden Plate State Awards-kilpailuissa.

Bungalow-ravintola

Paikallisista simpukoista superfood-salaattiin, The Bungalowissa on paljon nautittavaa. Ravintola on saanut nimensä 1930-luvun alun kalifornialaisen bungalow-rakennuksen mukaan, ja se on jo pitkään ollut paikallinen instituutio, joka tunnetaan ruoastaan erityisesti arkisin, jolloin se on suosittu valinta lounaaksi. Avoinna myös illalliselle perjantai- ja lauantai-iltaisin. Jos etsit rentoa menoa, tämä on ihana valinta, jossa tuetaan myös paikallisia viinintuottajia.

Kuvan lähde: M: Merne Restaurant

Suuntaatko matkoillasi kauemmas?

Löydä yksi Melbournen parhaista viinibaareista ja tutustu paikkoihin, joissa kannattaa pysähtyä, kun matkustat kohteeseen The Grampians.

Melbournen parhaat viinibaarit

Melbourne on kiistatta viinibaarien synnyinpaikka Australiassa. Viinibaarien tarjonta on monipuolista, ja tarjolla on niin paljon vaihtoehtoja. Tässä on luettelo suosikkiviinibaareistamme Melbournessa. Se auttaa sinua taatusti löytämään uuden paikan, jossa voit nauttia lasillisen tai kaksi hyvää viiniä.

Etsi viinibaari →