Parhaat ravintolat Great Ocean Roadin varrella

5. helmikuuta 2020 | Best’s Wines

Kaikki, jotka suunnittelevat matkaa Victorian Great Ocean Roadia pitkin, tietävät odottaa upeita näkymiä eteläisen valtameren jylhälle rantaviivalle ja upeille 12 apostolille. Viehättävissä rannikkokaupungeissa on myös upeita ruoka- ja viinipaikkoja. The Best’s -tiimi vierailee usein tässä upeassa osassa Victoriaa, ja tässä he jakavat listansa Great Ocean Roadin parhaista ravintoloista, mukaan lukien parhaat paikat, joissa voi tankata viiniä. Lisää joitakin näistä ravintoloihin matkasuunnitelmaasi aina hienosta ruokailusta pubiruokailuun.

Ravintolat Great Ocean Roadin varrella

Samesyn
Josvierailet Torquayssa, muista tehdä varaus Samesynissä .Se on suhteellisen uusi ravintola, jonka tiimillä on vaikuttava vieraanvaraisuusperimä, ja sen ruorissa on omistaja ja keittiömestari Graham Jefferies (Geelongin Tulip Bar and Restaurantista). Listalta löytyy Bin No. 1 Shiraz -viinimme, mutta asiantunteva henkilökunta auttaa sinua sovittamaan ruoan viinivalintaasi, ja tarjolla on aina jotain tuoretta ja mielenkiintoista tutkittavaa. Avoinna sunnuntaisin lounaaksi ja keskiviikosta lauantai-iltaan illalliselle. Lupaamme, että palaat yhä uudelleen ja uudelleen kokeilemaan ruokalistamme muita ruokalajeja sesongista riippuen.

Captain Moonlite
Tämä on yksi rannikonparhaista ravintoloista ja Best’s Winesin suuri tukija. Captain Moonlite tarjoilee Great Western Rieslingiä ja Roséa ämpärikaupalla. Keittiömestari Matt Germanchisin ruoan ominaispiirteitä ovat yksinkertaisuus, joka saa voimansa suurista, voimakkaista mauista. Voit nauttia sitä täällä aamiaisella, lounaalla ja illallisella sekä upeilla merinäköaloilla.

A La Grecque
Rakastamme tätä kreikkalaista ravintolaa, erityisesti pitkää lounasta varten kesällä ulkona verannalla! Airey’s Inletissä sijaitseva ravintola on paikallinen instituutio, joka on ollut Talimanidisin perheen omistuksessa jo useiden sukupolvien ajan. Nyt ravintolaa johtaa Pamin ja Costan poika Stratos, joka jatkaa perintöä ja tarjoilee aitoa kreikkalaista ruokaa, joka on kunnianosoitus monille perinneruoille ja -muistoille. Ravintola on perheystävällinen, mutta myös loistava paikka kokoontua ystävien kanssa. Muista nauttia lasillinen Best’s Foudré Ferment Rieslingiä tai LSV Shirazia siellä ollessasi. Suljettu maanantaisin ja tiistaisin, ja suosittelemme varausta.

Matkustatko kauemmas Lorneen? Muista kokeilla myös Stratosin veljesravintola Ipsosta. Se on myös huippuluokkaa!

Movida
Nälkä espanjalaisen keittiön perään?On vaikea olla ajattelematta Movidaaikonisena ruokapaikkana! Keittiömestari Frank Camorran tunnetuksi tekemä Melbournen instituutio, espanjalainen valtakunta on laajentanut läsnäoloaan Lorneen, ja se on upea lisä paikalliseen ruokakulttuuriin. Nauti intiimistä illallisesta, nauti lasillinen viiniä baarissa tai kokoa ystäviä ja napostele tapaksia koko iltapäivän ajan. Lounais-Viktoriaaniset tuotteet ja tuoreet merenelävät ovat erikoisuutena.

La Bimba
ApolloBayssä sijaitsevaLa Bimbaon esitellyt alueellisia tuotteita ja tukenut paikallisia käsityöläistuottajia jo yli kymmenenvuoden ajan.Keittiömestari Steve Earlin omistama ja ylläpitämä ravintola keskittyy paikallisiin mereneläviin, ja jatkuvasti vaihtuvalla ruokalistalla on aina jotain uutta ja erilaista maisteltavaa. Olemme paellan suuri fani, mutta kysy henkilökunnalta päivän kalaa, niin he varmasti neuvovat sinulle jotain erityistä. Avoinna myös aamiaiseksi.

Tikka ja Marlin
Josolet lomalla tai matkalla Warrnamboolin kautta, pizza ja lasi viiniä The Dart and Marlinissaonlisättävä listallesi. Istu alas ja nauti cocktail tai juttele ystävien kanssa viinilasillisen äärellä. Tämä on kukoistava pieni paikka, jossa on pieni mutta upea viinilista – jokaista listalla olevaa viiniä voi kokeilla ja nauttia! Siellä on myös tapahtumarikas elävän musiikin kohtaus, tämä on loistava paikka rentoutua ja rentoutua.

Kuvan lähde: Dart Marlin ja Marlin: La Bimba

Parhaat pubit Great Ocean Roadin varrella

Aireys Pub
Aireys Pub on loistava perheystävällinen paikka, jossa tarjoillaan Best’s Bin No. 1 Shirazia laseittain ympäri vuoden ja Roséa laseittain kesällä. Se on ikoninen juomapaikka, jolla on kiehtova tarina. Vuoden 1983 tuhkakeskiviikon tulipalot polttivat tämän pubin maan tasalle, ja kunnes se rakennettiin uudelleen, se toimi peltisessä vajassa. Vuonna 2011 pubi suljettiin, ja rakennuttajat alkoivat kiertää… Kaupunki ilman pubia oli tulossa. Viime hetken voiton ansiosta joukko paikallisia auttoi ja pelasti pubin tuhoutumiselta. Se on sittemmin kunnostettu ja palautettu yhdeksi maan parhaista rannikkopubeista.

Apollo Bay Hotel
Aivan erityisenhyvää pubiruokaa! Se ei ole liian monimutkainen, mutta Apollo Bay Hotel on edelleen yksi Victorian parhaista alueellisista pubeista. Etsitkö loistavaa pihviä, suolaista ja pippurista kalmaria tai klassista fish and chips -annosta? Tämä on oikea paikka. Paikka on aina täynnä kesäkuukausina, jolloin alueelle saapuu paljon vierailijoita, joten varaa pöytä etukäteen. Bonuksena voit nauttia Great Western Chardonnayta, Rieslingiä tai hemmotella itseäsi pullolla Bin No. 0 Shirazia, kun olet siellä.

Great Ocean Road Brew House
Oluenystävät iloitsevat, sillä tässä panimossa voit tutustua yli 100 eri käsityöläisolueseen. Great Ocean Road Brewhouse on Prickley Moses Beer -yhtiön omistama ja sijaitsee Apollo Bayssä. Olut on hyvää, mutta niin on myös ruoka Brewhouse Bistrossa. Tarjolla on klassisia pubiruokia, kuten Chicken Parma, sekä aasialaisvaikutteisia ruokia.

Etsitkö viiniä puhdistamaan suuta? Voit nauttia Best’s Bin No. 1 Shirazia, Great Western Cabernet’ta tai Rieslingiä. Takapihalla on vanha pullokauppa, joka tunnetaan nimellä “Tastes of the Region” ja jossa on monia hienoja maistelukokemuksia. Muista kysyä viini-, gin- tai viskilennoista.

Kuvalähde: Viini, viini ja viini: Great Ocean Road Brewhouse

Fine Dining Great Ocean Roadin varrella

Brae
Suuntaarannikolta sisämaahan Birregurraan, ja jos onnistut nappaamaan pöydän Braessa, joka on yksi maailman hienoimmista ravintoloista. Keittiömestari Dan Hunterin johtama Brae-tiimi on omistautunut luonnonmukaisille ja kestäville periaatteille, ja se hankkii suuren osan tuotteistaan omalta tilaltaan ja muilta alueen viljelijöiltä. Hunter yhdistää usein Best’s Foudre Ferment Riesling -viinin johonkin degustointimenun ruokalajeista, ja tarjolla on myös pieni valikoima museoviinejä.

Chris’s Beacon Point Restaurant & Villas
KorkeallaGreat Ocean Roadin yläpuolella sijaitsevastaChris’s Beacon Point Restaurant & Villas –ravintolasta on näkymätBass Straitiin, ja se on suosittu gourmet-matkailijoiden ja viinin ystävienkeskuudessa.Tuoreet äyriäiset ja suositut kreikkalaiset ruokalajit ovat arkipäivää, ja ravintola panostaa siihen, että raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa. Toinen loistava piirre täällä on laseittain saatavilla oleva Riesling! Kannattaa myös harkita yöpymistä täällä – ja heräämistä upeisiin merinäköaloihin.

Ravintola Gladioli
Rakastamme Port FairynGladiolia. Hyvän ystävämme, keittiömestari Matt Dempseyn omistama ravintola ei tuota pettymystä. Valitse joko kaksi tai kolme A La Carte -menua tai herkuttele viiden ruokalajin maistelumenulla. Maut saavat makunystyrät syttymään – todellinen herkku! Myös viinilista on legendaarinen, ja siellä on säännöllisesti esillä useita eri tuottajia (mukaan lukien Best’s tietysti!). Muista varata pöytä, jotta et jää paitsi tästä upeasta ruokailukokemuksesta.

Kuvalähde: Gladio Ravintola Gladio (ravintola): Gladioli Restaurant

Pullokaupat Great Ocean Roadin varrella

Corks Crew Cellars
Joshaluat syödä illallista tai nauttia piknikistä hienon viinin kera, Corks Crew Cellarsin hienoviinikaupan takana olevalla tiimillä on yli 40 vuoden kokemus viinimaailmasta. Pistäydy ostamaan quaffer, keskitason tilkka tai harvinainen ja ikääntynyt kaunotar kellarista. Bestin koko viinivalikoima on saatavilla täällä.

Barwon Headsin viinikauppa
TheBarwon Heads Wine Storesijaitsee upealla paikalla, ja sitä pyörittää tiimi, joka todella tuntee viininsä. Valikoima on pieni, mutta kokoelma on laaja, ja aina on jotain mielenkiintoista maisteltavaa. Käy katsomassa, mitä maistiaisia on tarjolla.

Etsitkö muita ruokapaikkoja Great Ocean Roadin muista osista? Tutustu kenties huippuvinkkeihimme Queenscliffin, Geelongin ja Warrnamboolin ruokapaikoista.

Parhaat ravintolat Queenscliffin ympäristössä

Olemme koonneet listan parhaista ravintoloista Queenscliffissä ja Bellarine Peninsulan varrella, joihin voit tutustua matkallasi. Olipa matkakohteesi Point Lonsdale, Barwon Heads tai Drysdale, tässä paikalliset ruokavinkkimme, joista voit nauttia.

Lue lisää →