Best’s nimettiin Young Gun of Winein vuoden vanhaksi viinitilaksi.

13. huhtikuuta 2021 | Brand Stories | Best’s Wines | Best’s Wines

Olemme yli 150 vuoden ajan tuottaneet ylpeänä maailmanluokan viinejä Victorian Great Western -alueella. Vuonna 1868 istutetut Concongellan viinitarhan viiniköynnökset kuuluvat maailman vanhimpiin säilyneisiin viiniköynnöksiä edeltäviin viiniköynnöksiin.

Oli kunnia saada hiljattain vuoden 2021 Young Gun of Wine Vineyard of the Year Awards-kilpailussa ensimmäinen nimitys vuoden vanhaksi viinitarhaksi. Näillä palkinnoilla juhlistetaan viiniä sen alkulähteillä ja pyritään yhdistämään nauttimamme viinit uudelleen paikkoihin ja tapoihin, joissa rypäleet on kasvatettu.

Kriteereissä arvioitiin viiniköynnösten terveyttä, hedelmien ja viinin laatua, innovointia ja kestävyyttä. Palkinnot arvioi alan johtavista henkilöistä koostuva raati, johon kuuluivat muun muassa tohtori Irina Santiago-Brown, tohtori Mardi Longbottom, tohtori Mary Cole, tohtori Peter Dry AM, Mark Walpole ja Max Allen.

Kestävyys on näiden palkintojen ytimessä. Tuomarit keskittyivät viinitiloihin, jotka sitoutuvat merkittäviin muutoksiin, kuten viinitarhojen terveyden parantamiseen, jotka haastavat hyväksytyn ajattelutavan siitä, miten rypäleitä tuotetaan, jotka innostavat ja kannustavat muita ja jotka ymmärtävät viinitarhojen ja laajemman yhteisön välisen monimutkaisen yhteyden.

Yli 6 000 australialaisen viininviljelijän joukosta valittiin 50 finalistia, jotka edustavat palkinnon arvoja. Meille oli nöyrää saada tunnustusta työstä, jota usein tehdään kulissien takana.

Meillä on hieno yhteisö täällä Great Westernissä. Ben Thomson ja hänen tiiminsä jatkavat näiden historiallisten viinitarhojen rakastavaa hoitoa ja parantavat käytäntöjä varmistaakseen niiden pitkäikäisyyden tuleville sukupolville. Ben Thomson toteaa: “Vaikka kyse ei koskaan olekaan kunnianosoituksista, olemme Best’sissä aina nöyriä ja ylpeitä, kun näiden historiallisten viinitarhojen merkitys nousee valokeilaan. Se on harvinainen australialainen viininviljelyaarre.”

Koe historia Best’s Winesin viinitiloissa

Suunnittele matkasi Best’siin ja kierrä historialliset viinitarhamme ja maanalainen kellarimme ja varaa viininmaistiaiset Cellar Door-ravintolastamme.

Lisätietoja historiallisista viinitarhoista ja Cellar Doorista.