Sopiva kunnianosoitus rakkaalle Chris Thomsonillemme

7 lokakuu 2020 | Blogi-kategoriani, Ihmiset | Best’s Wines | Best’s Wines

Best's wines chris thomson

Vanhan sanonnan mukaan “jokaisen suuren miehen takana on suuri nainen”, ja näin on varmasti Viv ja Chris Thomsonin kohdalla. Koska Thomsonin perhe on ollut Best’s-viinejä 100 vuotta, ajattelimme, että on sopivaa osoittaa kunnioitusta rakkaalle Chrisillemme. Hän on vahvasti mukana viinitilamme ja paikallisen Great Western -yhteisön toiminnassa.

Christine Mary Thomson syntyi 7. lokakuuta 1941, ja hän varttui lähellä Horshamin kaupungissa Dorset Horn Studissa. Hän kävi koulunsa Horshamin ala- ja yläkoulussa ja valmistui Korowa Anglican Girls Collegesta Melbournessa. Rakkaus opettamiseen vei hänet Geelongiin suorittamaan opettajan tutkinnon, minkä jälkeen hän muutti lähemmäs kotia ja opetti Araratin peruskoulussa ja Stawell Special Schoolissa.

Chris tapasi viehättävän Viv Thomsonin vuonna 1961, ja he menivät naimisiin 12. tammikuuta 1963. Pian sen jälkeen syntyi heidän vanhin lapsensa Ben (1964), jota seurasivat Hamish (1966), Yvette (1968) ja Marcus (1970). He muuttivat nuoren perheensä Bestin kotitilalle nykyisen viinitilan taakse vuonna 1972. Siellä he kasvattivat lapsensa ja ovat asuneet siitä lähtien.

Chris oli aina mukana viinitilalla, ja hänet nähtiin usein auttamassa pullotuslinjalla, poimimassa rypäleitä tai ajamassa Vivin traktoria. Hänellä on myös luova ote, ja hän suunnitteli kaikki ensimmäiset etiketit, kirjelomakkeet ja pakkaukset – hän oli nykyaikaisen viinimarkkinoinnin edelläkävijä! Kun Viv alkoi matkustaa ulkomaille 1990-luvun alussa, Chris matkusti hänen mukanaan, ja koska hänellä itsellään oli melkoinen makumaailma, hän oli yhtä hyvin perillä valikoimasta.

Chrisillä oli keskeinen rooli rakkaan alueemme edistämisessä. Hän liittyi 1990-luvun alussa Grampiansin viinintuottajien yhdistykseen (Grampians Winemakers Association) ja ajoi hakemusta, jonka mukaan Great Westernistä tulisi Grampiansin maantieteellisen merkinnän (GI) osa-alue. Tämä oli merkittävä saavutus, kun otetaan huomioon alueen historiallinen ja maantieteellinen merkitys, ja sen ansiosta Great Western -nimi voidaan säilyttää viininvalmistuksessa tulevina vuosina.

Chris on tunnettu viihdyttäjänä, ja monet arvostetut viinivieraat, ystävät ja jakelijat vierailevat hänen luonaan läheltä ja kaukaa nauttimassa kotitekoisesta ateriasta ja erityisestä viinipullosta. Hänen ihmisrakkautensa ja kupliva persoonallisuutensa paistaa varmasti läpi. Siksi lanseerasimme vuonna 2020 hänen kunniakseen rajoitetun määrän kuohuviiniä “CMT Sparkling”!

Nykyään Chrisillä on enemmän aikaa perheelle, mutta hän harrastaa edelleen aktiivisesti. Hän rakastaa maalaamista, nauttii viikoittaisesta bridgen pelaamisesta paikallisten tyttöystäviensä kanssa ja liikkuu luonnossa. Kippis sinulle Chris Thomson!