Miten osallistua Open That Bottle Night -tapahtumaan?

10 helmikuu 2021 | Tapahtumat, Henkilöstömme | Best’s Wines | Best’s Wines

open-that-bottle-night

Tämä on kutsu osallistua maailmanlaajuiseen Open That Bottle Night -juhlaan.

Suuri viini on tehty jaettavaksi. Ja yksi antoisimmista osista viinialaan kuulumisessa on kuulla tarinoita siitä, miten ihmiset avaavat pullot ystäviensä kanssa. Kyse ei ole aina siitä, että avaat kellarisi vanhimman vuosikerran (vaikka se on ainutlaatuinen tarina sinänsä!). Kyse voi olla aivan uudesta viinijulkaisusta, joka on valmistettu pienistä, rakkaudella hoidetuista viiniköynnöksistä poimituista koskemattomista hedelmistä. Vaihtoehtoisesti se tarjoaa täydellisen tilaisuuden ryöstää kellari, kerätä ystäviä yhteen ja muistella viinimatkoja tai hauskoja lomia, joilla viinipullo ja siitä syntynyt tarina olivat osa seikkailuja.

Kerää siis ystäviä ja osallistu Open that Bottle Night -tapahtumaan lauantaina 27. helmikuuta 2021.

Mikä on Open That Bottle Night?

Open That Bottle Night (OTBN) -konsepti sai alkunsa kahdesta Wall Street Journalin toimittajasta. Dorothy J. Gaiter ja John Brecher halusivat kannustaa lukijoitaan avaamaan merkittävän pullon ja jakamaan sitten tarinansa. Vuonna 2000 järjestetystä tapahtumasta on tullut maailmanlaajuinen ilmiö, ja se järjestetään vuosittain helmikuun viimeisenä lauantaina.

Open That Bottle Night -tapahtuman peruslähtökohtana on, että viini on muutakin kuin nestettä pullossa. Viinien avaamisen myötä syntyy muistoja elämän virstanpylväistä, syntymistä, kuolemista ja avioliitoista, kauan sitten menetetyistä rakkaista ja arvokkaista juhlapyhistä. Nämä muistot ovat liian arvokkaita ja merkittäviä, jotta niitä ei voisi juhlia ja jakaa.

Näin vietät oman Open That Bottle Night -iltasi:

    Kaiva esiin

  1. erityinen viini, jota olet säästänyt erityistä tilaisuutta varten. Eikö kellarissa ole mitään? Ei hätää. Osta uusi julkaisu juhlia varten ja osallistu hauskanpitoon.
  2. Kutsu

  3. ystävät ja perheenjäsenet luoksesi tai ulkoilmapiknikille, kun sää on vielä lämmin. Kerro vieraillesi, että kyseessä on erityinen tilaisuus – sinä tarjoat viinin, he tuovat lautasen. Tai miten olisi, jos ruoka sopisi avattavaan viiniin. Ehkä sinulla on italialaista sangiovesea, joten voit yrittää valmistaa ruokaa Toscanasta, kuten klassista toscanalaista tomaatti- ja leipäsalaattia panzanellaa.
  4. Kun

  5. viini on avattu ja maistettu, julkaise ajatuksesi sosiaalisessa mediassa käyttämällä #OTBN-nimeä, tai jos avaat vanhan pullon Best’s Winea, muista ottaa siitä kuva ja julkaista se merkitsemällä meidät, jotta voimme osallistua hauskanpitoon ja nähdä, mitä juot.
  6. Kerro

  7. tarinoita viineistä – mistä ostit sen, tapasitko viinintekijän, mikä ruoka sopii parhaiten, mitä muistoja se tuo mieleesi? Onko sinulla jokin tarina viinin löytämisen alkuajoista, jonka haluat kertoa?
  8. Suunnittele

  9. , että teemme sen uudelleen!

Tarvitsetko viinivinkkejä?

Haluatko neuvoja vanhojen pullojen käsittelyyn? Hamish Thomson jakaa viiniviisauksia, jotka voivat auttaa illan suunnittelussa.

Miksi

dekantoit viinejä?

Kuinka

kauan viini säilyy avattuna?

Onko jano?

Jos etsit vielä vanhempia viinejä, joihin tutustua, tutustu verkossa ostettavissa oleviin vanhojen vuosikerrosten julkaisuihin.