Best’s ilmoittaa yhtiön historian merkittävimmästä viinitilojen ostosta.

21 joulukuu 2018 | Hamish Thomson

Best’s on innoissaan ilmoittaessaan yhtiön 150-vuotisen historian merkittävimmästä investoinnista viinitarhoihin, kun se on hankkinut 400 hehtaaria ensiluokkaista maata Great Westernissä. Sugarloaf Creek Vineyard -nimellä tunnettavalla kiinteistöllä (joka toimii nykyisin nimellä Hyde Park) on 114 hehtaaria viiniköynnöksiä, ja se on istutettu pääasiassa Shiraz-lajiketta, jossa on jonkin verran Cabernet-lajiketta ja pieni lohko Merlot-lajiketta.

Viinitarhojen hedelmät auttavat toimittamaan Best’s Bin No. 1 Great Western Shirazia ja Great Western Cabernet’ta, ja ne tukevat edelleen myös muita alueen viinialan yrityksiä, jotka jo ostavat hedelmiä tältä viinitarhalta. Koska Thomsonin perhe on maailman vanhimpien viinitarhojen hoitaja, sille on ollut tärkeää pitää tämä merkittävä alueellinen viinitarha suvun hallussa ja rakentaa edelleen Great Western Shiraz- ja Cabernet -viinitarhojen mainetta.

Toimitusjohtaja ja viidennen sukupolven Ben Thomson totesi: “Great Western on aina ollut Best’sin kotipaikka, ja tämä viinitarhan hankinta auttaa takaamaan alueemme viinitarjonnan tuleville sukupolville. Sugarloaf Creek -viinitarha sijaitsee kahden kilometrin päässä paikasta, josta William Thomson osti 138 hehtaarin suuruisen St Andrewsin hedelmätarhan ja viinitarhan Rhymneystä vuonna 1893, ja se auttaa tukemaan viinejemme laatua tulevina vuosina. Emme voisi olla iloisempia saadessamme olla tämän erityisen maa-alueen huoltajia.”

Great Western on aina ollut Bestin ja Thomsonin perheiden koti, ja tällä hetkellä omistuksessa on 38 hehtaaria viiniköynnöksiä. Laadukkaiden hedelmien hankkimisen jatkaminen on olennaisen tärkeää Bestin tuotemerkin pitkän aikavälin menestyksen kannalta. Vaikka Best’s on Australian standardien mukaan pieni, se on suurin viinitila, jonka viineissä on maantieteellinen tunnus Great Western.