Parhaat viinibaarit Brisbanessa

8 elokuuta 2019 | Ruokapaikat ja juomat | Best’s Wines | Best’s Wines

Viiniä, loistavaa viiniä! Viinibaareja rakastamme kiistatta – hienoja hotellibaareja, salaisien ovien takana sijaitsevia kujilla sijaitsevia baareja ja hipsteribaareja, jotka tarjoilevat viiniä maitolaatikoiden ja tyynyjen päällä istuen – ne ovat ihanteellinen tapa maistella erilaisia hienoja viinejä. Etenkin Brisbanessa, jossa on romanttista hiekkakiviarkkitehtuuria ja huumaavaa loputonta kesätunnelmaa, rakkautta viinirypäleiden nauttimiseen löytyy lähes joka suunnasta, ja intohimoiset ravintoloitsijat ja sommelierit ovat valmiita jakamaan janoisia viisauksiaan.

Punaisista valkoisiin ja kaikkeen siltä väliltä Best’s Wines -viinit ilmestyvät paikoissa ympäri tätä kaunista kaupunkia. Tässä on siis pätkä Brisbanen parhaista ravintoloista ja viinibaareista (sanaleikki on tarkoitettu), joissa voit siemailla, juoda, pohdiskella ja miettiä elämää lasillisen tai kahden hienon viinin äärellä.

Blackbird Bar & Restaurant

Hienot auringonlaskut ikonisen Story Bridge -sillan yllä? Tarkista. Terassibaari, joka vetää vertoja kaikille? Onnistuu. Best’s Great Western Cabernet laseittain? Varmasti. Blackbird Bar & Restaurant Eagle Street Pierin laiturilla on ravintola ja kaksi baaria, joissa on kieltolain aikaiset tunnelmat ja laaja viinilista, johon kannattaa tutustua.

Ravintola Tartufo

Todelliset viininörtit ymmärtävät Pinot Meunierin. Todelliset italofiilit ymmärtävät Percuocon perheen ravintoloitsijan sukutaulun. Ja kun nämä kaksi legendaarista elementtiä kohtaavat? No. Ei voi tietää, mitä voi tapahtua, mutta voimme vakuuttaa, että se on lähes varmasti hyvää. Ravintola Tartufo on todellisen, klassisen italialaisen ruokailun hengittävä ruumis . Tyylikäs ja hienostunut, mutta silti mukavan tuttu, ruoka on sellaista, joka jää mieleen vielä pitkään sen jälkeen, kun ateria on päättynyt ja viimeisetkin pisarat Best’s Old Vine Pinot Meunieria lojuvat lasissa.

OTTO Ristorante

Myöhästyitkö lennolta, jolla olisit viettänyt aikaa Italiassa Euroopan kesän ajan? Hyppää Vespan selkään ja suuntaa sen sijaan OTTO Ristoranteen. Queen Streetillä satamaan ja Story Bridgeen rennosti avautuva OTTO Ristorante on paikka, joka yksinkertaisesti huutaa: “Triple serve of Truffled Mushroom Fettuccini with Best’s Bin No. 1, thanks”. Niin, ja se on myös palkittu Australian Good Food Guide -oppaan vuoden 2018 viinilistalla, joten tiedät, että Best’s on todella hyvässä seurassa.

Bacchus

Roomalainen jumala Bacchus osasi todellakin pitää hauskaa. Brisbanen Southbankissa sijaitsevassa Bacchusissa ei ole nimensä mukaisesti mitään hillittyä. Sen viinilista on yhtä suuri kuin eeppinen romaani, ja sen viinirypäleistä inspiroitunut matka vaihtelee kesystä huiman ylenpalttiseen. Olipa kyseessä sitten treffi-ilta, hieno ilta tai vain viikon lopun perjantai-ilta, Bacchus tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin.

Cru Bar + Cellar

Tämä James Streetin hengailupaikka on ollut jo vuosien ajan hyvää juomaa nauttivien ihmisten suosikki. Cru tunnetaan paremmin laajasta samppanja- ja kuohuviinivalikoimastaan, mutta sen “muu” viinilista on laaja lajikkeiden ja alueiden valikoimassa, joten makuelämyksistä ei ole pulaa. Sisä- ja ulkotiloissa olevien istumapaikkojen ja vaikuttavan, huomiota herättävän kattokruunun ansiosta Cru on ihanteellinen paikka lasin äärellä viipyilemiseen minä tahansa päivänä, joka päättyy -y:hen.

Spirit House

Hieman Brisbanen ulkopuolella, mutta mainitsemisen arvoinen on Spirit House Yandinassa. Sunshine Coastin sademetsän keskellä rannikkokaistaleen vieressä sijaitsevaa Spirit Housea on pidetty pitkään yhtenä Australian parhaista ruokailukokemuksista. Henkeäsalpaava paikka, jossa on kokkikoulu, ravintola, baari ja yksityinen ruokasali. Hong Sa -baarissa löydät meidät istuskelemassa, kun nautimme modernia thaimaalaista baaripurtavaa lasillisen rieslingiä kera. Sanalla sanoen… Wow! Super tyylikäs paikka viettää viikonloppu.