Vintage 2020 Wrap-Up

30 huhtikuu 2020 | Blogini luokka | Best’s Wines – Parhaat viinit

Vuosi 2020 tulee varmasti jäämään historiaan ikimuistoisena viinivuonna! Toisin kuin muilla Australian alueilla, meillä ei onneksi ollut vaikutusta metsäpalojen aiheuttamaan savuun (muistakaa, että meillä on ollut osamme tulipaloista aiempina vuosina!), ja vaikka sadot olivat alhaisemmat, laatu näyttää erinomaiselta.

Onneksi vuoden 2019 lopun pakkaset saatiin hallintaan Grampians Helicoptersin ystävien avustuksella, ja tietyissä viinitarhan osissa käytettiin myös pakkastuulettimia. Huolimatta voimakkaista tuulista ja viileästä säästä, jotka pitkittivät viinivuoden 2020 alkua, satovuosi saatiin käyntiin helmikuun lopulla, ja se päättyi heti pääsiäisen jälkeen.

Ben Thomson ja viinintekijä Justin Purser kertovat kokemuksistamme täällä Best’s Great Westernissä ja antavat sinulle käsityksen viineistä, joita tuotamme näistä korkealaatuisista hedelmistä.

Rypäleiden koko oli hieman pienempi kuin aiempina vuosina, mutta erityisesti shiraz näyttää virheettömältä. Uusi Sugarloaf-viinitarhamme Great Westernissä antaa meille paljon enemmän vaihtoehtoja viiniemme jalostamiseen, kun tutustumme paikkaan tarkemmin.

Odotamme innolla, että pääset maistamaan työmme hedelmiä myöhemmin tänä vuonna, kun valkoviinit julkaistaan.