Missä yöpyä Great Westernissa

22. heinäkuuta 2020 | Oma blogiluokka, The Grampians | Best’s Wines

Jos suunnittelet viikonloppupakoa kauniille Grampiansin alueelle Victorian osavaltiossa, Great Westernin kaupunkimme on ihanteellinen paikka majoittua, jotta voit tutustua siihen, mitä vaatimattomassa maailmankolkassamme on tarjolla. Olemme vain kolmen tunnin ajomatkan päässä Melbournesta, ja meillä on runsaasti loistavia majoitusvaihtoehtoja. Voit valita romanttisista viinitilamajoituksista itsepalveluvaihtoehtoihin aivan kaupungin sydämessä – näin nautit lomastasi Bestin tavalla!

Olemme koonneet yhteen valikoiman suosikkipaikkojamme Great Westernissä – edullisista hotelleista ja leirintäalueista aina ylellisempiin majoitustyyleihin. Et tule pettymään ja löydät pian pienen paratiisipalasemme monet parhaiten varjellut salaisuudet.


Miner’s Ridge Railway Bed and Breakfast (aamiaismajoitus)

Majoitus kahdelle

101 Love Shack
Kutennimestä voi päätellä, tämä maalaismainen yhden makuuhuoneen savitiilimökki olisi täydellinen romanttinen pakopaikka pariskunnalle. Luonnonmateriaaleista rakennettu 101 Love Shack on ihana paikka rentoutua lasillisen tai kahden Great Western -punaviinin kera, ja se on kävelymatkan päässä Best’s Wines -ravintolasta.

Viewpoint Cottage
Toinen viihtyisä paikka kahdelle, Viewpoint Cottagesijaitsee20 hehtaarin alueella, noin 1,5 kilometrin päässä Great Westernin keskustasta. Istu takapihalla kuistilla ja katsele kengurujoukkoa, joka asuu karsinassa, samalla kun riehakkaat kookaburrat laulavat sinulle serenadia. Aamiaistuotteet kuuluvat pakettiin.

Love Shack
101 Love Shack

Majoitusta perheille tai ystäville

Best’s Cottage at Seppelt
Tässä historiallisessa 1860-luvun kiinteistössä, joka oli alun perin Seppeltin viinitilan perustajan Joseph Bestin koti, majoittuu enintään seitsemän henkilöä, ja siinä on neljä makuuhuonetta (joista yksi on erillään päärakennuksesta, kauniin sisäpihan toisella puolella). Best’s Cottageon loistava paikka tutustua ikonisen paikallisen viinitilan historiaan ja nauttia kauniista näkymistä ympäröiville viinitarhoille.

Vine Lodge at Seppelt
Myöstämä Seppelt Winery -tilan alueella sijaitseva upea vanha kotitila tarjoaa tilaa jopa seitsemälle hengelle. Se rakennettiin 1800-luvulla, ja sen vieraita ovat olleet muun muassa Dame Nellie Melba ja Mark Twain. Vine Lodgeon kauniisti kalustettu, ja siinä on täysikokoinen keittiö, ja kylpyhuoneessa on klassinen kynsijalkainen kylpyamme, joka sopii täydellisesti liotukseen kovan päivän jälkeen!

Kiki’s Farmhouse
Tämämajoituspaikka on osa maatilaa, ja sen kukkulan laella sijaitsevalta paikalta on upeat näkymät Black Range Mountainille ja ympäröiville viljelysmaille, joilla on lampaita, ankkoja ja kanoja. Kiki’s Farmhousesopii jopa neljälle vieraalle, ja siinä on kaksi makuuhuonetta ja yksi kylpyhuone, ja se on todellinen maalaismajoitus.

Westgate Vineyard and Country House
Josmatkustat ryhmänä (ja toivottavasti pian, kunhan pandemiarajoitukset hellittävät), Westgate Vineyard and Country House onjuuri oikea paikka. Täällä on tilaa 12 hengelle (neljä makuuhuonetta ja työhuone, jossa on vuodesohva) ja kolme kylpyhuonetta, joten uskaltaisimmeko sanoa, että tämä olisi loistava paikka kotibileille tai juhlaillallisille? Valtavassa puutarhassa on myös uima-allas, ulkoruokailualue ja grilli. Uskomattomat näkymät kilometrien päähän talon jokaisesta nurkasta.

Allanvale Homestead
Tämähistoriallinen kiinteistö on yhtä suuri kuin kaunis, ja siellä on useita majoitusvaihtoehtoja, kuten maalaismainen Shearer’s Quarters, jossa voi majoittua jopa 20 henkilöä. Allanvale Homestead sijaitsee toimivalla maatilalla, jota johtaa saman perheen neljäs sukupolvi, ja siellä on uima-allas, tenniskenttä ja vehreät puutarhat .

Allanvale Homestead
Allanvale Homestead

Majoitus, joka on laatikon ulkopuolella

Miners Ridge Railway Bed & Breakfast
Haluaisitkoyöpyä jossakin vähän erilaisessa paikassa? No, täyttä höyryä eteenpäin tähän kunnostettuun junavaunuun, jonka omistavat hyvät ystävämme, paikalliset viininviljelijät Andrew ja Katrina Toomey. Tämä omituinen aamiaismajoitus kahdelle hengelle sijaitsee Miners Ridge Winesinalueella Grampiansin juurella. Se on myös jonkinlainen Tardis, sillä sisätiloissa on helposti king-size-vuode, keittokomero ja kylpyhuone sekä kansi, jolla voit istua ulkona ja nauttia näkymistä viiniköynnösten yli.

Hounds Run Vineyard Tiny House
Tämäkin pieni helmi yhdelle tai kahdelle hengelle, ja sen omistavat ja sitä johtavat Best’s Cellar Door Manager Lucy ja hänen kumppaninsa Hadyn. Viinitarhojen keskellä ja vain 10 kilometrin päässä Great Westernistä sijaitseva Tiny House sisältää makuuhuoneen, jossa on queen-size-vuode, keittokomero ja kylpyhuone suihkulla sekä kaikki mukavaan oleskeluun tarvittavat mukavuudet, kuten ilmastoinnin ja kaasulämmityksen. Se on täysin off grid ja hyvin yksityinen.

Wanderlust Glamping Seppeltissä
Naapurimme Seppeltissä isännöi myös Lisan ja Tomin Wanderlustin ylellistä leirintäkokemusta – vieraat voivat valita 4 tai 5 metrin kelloteltoista tai parista vintage-asuntovaunusta (nimeltään Clementine ja Delilah). Kummassakin viiniköynnösten keskellä sijaitsevassa telttamajoituksessa on ainutlaatuinen leirintäkokemus, ja voit valita myös erilaisista ruoka- ja juomavaihtoehdoista.

Hounds Run Vineyard Tiny House
Hounds Run Vineyard Tiny House -pienoismökki

Majoitus edullisesti

Great Western Motel
Tässäedullisessa, perheystävällisessä paikassa, joka sijaitsee Great Western -hotellin vieressä, on kahdeksan motellimaista huonetta ja kuusi erillistä huvilaa. Bonuspisteitä saa pubin erinomainen, runsasruokainen ruokalista ja kattava viinilista, jossa esitellään alueen parhaita antimia. Läheinen Salingers Caféon myös loistava vaihtoehto aamiaiselle, lounaalle ja nyt myös illalliselle torstai-, perjantai- ja lauantai-iltaisin.

101 Main St, Great Western, Vic, (03) 5356 2270.

Camping

Jos tunnet luonnon kutsun, Great Western Recreation Reserve tarjoaa ilmaista leirintäaluetta sekä 10 dollaria yöltä maksavia sähköllä toimivia leirintäalueita, joissa on kolikkokäyttöiset suihkut ja yhteiset wc-tilat.

Ylellinen majoitus Grampiansin ympäristössä

Down Under Log Cabins
DULC: nyhden ja kahden makuuhuoneen “mökit” sijaitsevat Halls Gapin pusikossa, ja ne tarjoavat molempien maailmojen parhaat puolet – kauniin maalaismaiseman ja kaikki mukavuudet, kuten espressokoneen ja ylelliset Molton Brown -kylpytuotteet, tyylikkäässä majoituksessa. Treehouse on vinkkimme pariskunnille.

Boroka Downs
Vainviiden minuutin päässä Halls Gapista sijaitseva Boroka Downsontodella upea majoituspaikka vain aikuisille. Sisällä on kokin laatukeittiö, ja voit poimia omat tuotteesi keittiöpuutarhasta. Hotellissa on pyöreä kylpylä ja upeat näkymät lattiasta kattoon ulottuvasta ikkunaseinästä jokaiseen viidestä majoitusvaihtoehdosta. Sanotaan vain, että on vaikea lähteä…

Royal Mail Hotel
Dunkeldissä sijaitseva Royal Mail on luonut maineensa erinomaisella ruoalla ja yhdellä Victorian hienoimmista viinikellareista (ja voimme ylpeinä sanoa, että se on Bestin viinien vankka tukija). Huippukokki Robin Wickens tekee fine dining -ihmeitä hotellin 1,2 hehtaarin keittiöpuutarhan ja läheisten tuottajien tuotteilla. Tarjolla on erilaisia majoitusvaihtoehtoja viihtyisästä, mutta nykyaikaisesta sisäpihahuoneesta mökkiin, josta avautuvat laajat näkymät Grampiansin kansallispuistoon (Gariwerd). Varaa hyvissä ajoin etukäteen – etenkin jos haluat ruokailla sisällä – ja haluat varmasti ruokailla sisällä!

Hemley House
Hemley House on riittävän suuri kahdeksalle hengelle, ja se on erittäin mukava ja tilava itsepalvelumajoituspaikka Grampiansin kansallispuiston sydämessä, kävelymatkan päässä Halls Gapista. Ihastuttavan, nykyaikaisen sisustuksen lisäksi talossa on uima-allas ja kylpylä, ja kaikki tämä on kääritty ihastuttavaan maaseutuympäristöön, josta on upeat vuoristonäkymät ja runsaasti paikallista villieläimistöä nähtäväksi.

Kun olet alueella, älä unohda pysähtyä kellarin ovella ja varata aikaa maistiaisiin. Ja jos etsit ehdotuksia siitä, mitä tehdä ja nähdä kaupungissa ollessasi, tutustu paikallisoppaaseen, josta löydät parhaat vinkkimme. Ja jos haluat herättää ruokahalusi ennen tuloasi, lue lisää alueemme kunnioitettavasta viininvalmistuksen historiasta. Odotamme innolla, että voimme toivottaa sinut tervetulleeksi Best’s Great Westerniin pian.